EĞİTİM
Giriş Tarihi : 19-06-2022 11:56   Güncelleme : 19-06-2022 12:00

VALİ PEHLİVAN ÖRENCİLERE KARNELERİNİ DAĞITTI

Vali Ali Hamza Pehlivan, 2021–2022 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesiyle Yenişehir Müfide İlhan İlkokulu’nda öğrencilere karnelerini vererek, öğrencilerin mutluluklarına ortak oldu.

VALİ PEHLİVAN ÖRENCİLERE KARNELERİNİ DAĞITTI

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Necmeddin Dinç, Okul Müdürü Halil Sarı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler de hazır bulundu.

Okul girişinde öğrencilerin oluşturduğu okul bando takımı ile karşılanan Vali Pehlivan, tüm öğrencileri selamlayarak karnelerinin hayırlı olmasını diledi.

Burada yaptığı konuşmasında il genelinde 406.912 öğrencinin karne alacağını belirten Vali Pehlivan, 32.941 öğrencinin ise ilk kez karne alacağını söyledi.

Konuşmasının devamında Vali Pehlivan; “Öğrencilerimiz bütün bir yıl zorlu bir maraton içerisinde bulundular. Velilerimiz de onları desteklediler. Öğretmenlerimiz ise öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirme gayreti içerisinde oldular. Şimdi yaz tatili başlıyor. Hepiniz çalıştınız ve emek verdiniz. Karneyi ve tatili hak ettiniz. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın bundan sonra da artarak devam etmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından 3-A sınıfı öğrencilerinin karne heyecanına ortak olan Vali Pehlivan, karneleri dağıtarak öğrencilere kitap hediye etti. Vali Pehlivan öğrencilerden yaz tatilini boş geçirmemelerini, oyun ve eğlencenin yanı sıra özellikle kitap okumanın ve çeşitli aktivitelerde bulunmanın da ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.

Daha sonra öğretmenler odasına geçen Vali Pehlivan, burada öğretmenler ve okul idarecileri ile bir araya gelerek öğretmenlerle tek tek tanıştı. Okul Müdürü Halil Sarı’dan okul hakkında bilgiler alan Vali Pehlivan, Öğretmenlerin eğitim ve öğretimde lokomotif görevi üstlendiğinin altını çizerek tüm öğretmenlere başarılar diledi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Vali Ali Hamza Pehlivan, günün anısına okul idaresi, öğretmenler ve öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala