KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 03-09-2021 12:45   Güncelleme : 03-09-2021 23:44

DİLAY ARSLAN 11 YAŞINDA YAYINLADIĞI İKİ KİTABIYLA BÜYÜK DİKKAT ÇEKTİ

ARBEL A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ve Dilber Arslan'ın Kızı, ARBEL A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan'ın yiğeni 11 yaşındaki Ortaokul Öğrencisi Dilay Arslan'. "Zaman Yolculuğu 1-2" adlı kitaplarını kitap tanıtımı ve imza günü etkinliğinde okurlarıyla buluşturdu.

DİLAY ARSLAN 11 YAŞINDA YAYINLADIĞI İKİ KİTABIYLA BÜYÜK DİKKAT ÇEKTİ

Dilay Arslan'ın kitap tanıtımı ve imza günü etkinliği Mezitli Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Kitanın gelirleri Otistik çocuklara bağışlandı.

Kitap Tanıtımı ve İmza Günü etkinliğe ARBEL A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili  ve ASKON Mersin Şube Başkanı  Hasan Arslan , Dilber Arslan, ARBEL A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Abdullah Özdemir'in yanı sıra Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan  Mezitli Kent Konseyi ve ÇUGİDER Başkanı Sibel Gelbul ve  davetli konuklar,okul arkadaşları, yakınları ve kitap dostları büyük ilgi gösterdi.

Dilay Arslan’ın annesi Dilber Arslan; “Çocuğumun ilim irfan yolunda ilerlemesinden dolayı büyük mutluluk ve gurur duyuyorum.” dedi.

Mutluluk ve gururla kürsüye çıkan baba Hasan Arslan kızının gösterdiği başarıyı takdir ederek; “Benim küçük yazarım, başarılarının ve hayırlarının devamını diliyorum.” temennisinde bulundu

İlk kitaplarını büyük bir cesaret örneği göstererek kaleme alan Dilay Arslan, 2010 yılında Mersin'de doğdu. Bahçeşehir Koleji2nde eğitim yaşamını sürdüren Arslan, kitap yazmasında ailesinin büyük desteği olduğunu, duygularını, düşüncelerini yazarak okurlarını bir zaman yolculuğuna çıkarmayı amaçladığını dilegetirirken, kendisine cesaret veren aile yakınlarına, dostlarına kendine katkı sağlayan herkese teşekkür etti. 

Kitap Tanıtımı ve İmza Günü'nde Annesi Dilber Arslan, babası Hasan Arslan, Amcası Mahmut Arslan Ticaret Borsası Başkanı Ömer Abdullah Özdemir, AK Parti 25. Dönem Mersin Milletvekili ve yazar Mhsin Kızılkaya, Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan birer kısa konuşma yaparak 11 yaşında kitabını çıkaran Dilay Arslan'ı kutlayarak başarılarının devamı dileğinde bulundu.

Ortaokul öğrencisi yazar Dilay Arslan konuşmaların ardından kitaplarını imzaladı.

Edinilen bilgiye göre Dilay Arslan, Bahçeşehir Koleji'nde de bir kitap tanıtımı ve imza günü düzenleyerek, okul arkadaşlarına kitaplarını imzalayacak.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala