GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-03-2024 10:19   Güncelleme : 21-03-2024 17:28

Sıradan doktor hediyeleri sizce de sıkıcı değil mi?

En başta kendimizi sonra en kıymetlilerimizi, gözü kapalı emanet ettiğimiz doktorlarımıza duyulan saygının bir ölçütü yoktur.

Sıradan doktor hediyeleri sizce de sıkıcı değil mi?

 

En başta kendimizi sonra en kıymetlilerimizi, gözü kapalı emanet ettiğimiz doktorlarımıza duyulan saygının bir ölçütü yoktur. Kendi kendimize gücümüzün yetmediği her noktada, her alanda görevleri ve insaniyetleri gereği her desteği sağlarlar. Çoğumuzun hayatında, bize emeği geçmiş bir doktor vardır bu belki aileden, çevreden veya konu komşudan biri olabilir. Belki meslektaşınız, belki hocanız, belki de en yakınınız, aşkınız olabilir. Elbette kendini öne çıkaran bir mesleği olması gereği, ona hangi amaçla ve sıfatla hediye alıyor olursak olalım, bu ayrıntıyı gözden kaçırmamak isteriz. Gelen hastalarına önerdiği gibi vücut ve ruh sağlığına dikkat etmeye özen gösteren biri olması da elbette ki sebepler arasında. Doğum günü, Tıp Bayramı ya da sizi çok ama çok büyük bir hastalıktan kurtardığından dolayı özel bir teşekkür hediyesi almak istediğiniz doktora, almaktan gurur duyacağı hediyeleri bodo.com’da bulabilirsiniz. SPA ve Masaj deneyimleri, çeşitli egzersiz türlerinin yer aldığı kurslar, doğanın şifalı kollarını hissedeceği özel etkinlikler gibi deneyimlerden oluşan seçkin bodo hediyeleriyle tanışın https://bodo.com/tr/hediyeler/.

 

Kadın doktor için orijinal hediyeler

Kadınlar şıklık sever, sunumlarda özene bayılır bu da bodo deneyim hediyelerinde hem içinde hem paketlemesinde fazlasıyla var. Uzun yıllardır mücadele ettiğiniz bir rahatsızlığı, engin tecrübeleriyle ortadan kaldıran doktorunuza, ‘’İki Kişi için Tarihi Vapurda Terasta Akşam Yemeği’’ hediyesi sunarak minnettarlığınızı gösterebilirsiniz. Gıdada kaliteye önem veren eşinizin Tıp Bayramı’nı yine, ‘’360 Manzaralı Akşam Yemeği’’ sürprizi ile kutlayabilirsiniz. TUS’u geçen en yakın arkadaşınıza, birlikte gidebileceğiniz, ‘’İki Kişi için Trambolin Parkı’’ hediye edip sevincinin doya doya yaşamasını sağlarsınız. Hekim olan aile bireyinize, oldukça stresli olan mesleği gereği, özel bir doğum günü hediyesi olan, ‘’Avrupa Yakasında Anti Stres Masajı’’ armağan etmelisiniz. Yine en yakınlarınıza, zor anlarında en doğru kararı verebilmek adına yardımı dokunacak, ‘’İki Kişi için Özel Nefes Dersi’’ deneyimini sunmak, oldukça yaratıcı ve faydalı olacaktır.

 

Erkek doktor için orijinal hediyeler

Onca hasta ile ilgilenip kimi zaman duygusal ve bedensel olarak yıpranmış hissetmek, böyle bir meslekte oldukça doğal fakat bodo’da bu tür problemleri azaltmanın yolları var. Eşinize yıldönümü hediyesi olarak kendine gelmiş hissedeceği, özel bir bodo deneyimi, ‘’İki Kişi için Asya Yakasında Deep Tissue Asya Masajı’’. Erkek kardeşinize, tek başına yaşadığı yeni evinde kendisi için sağlıklı yiyecekler hazırlamasına ön ayak olacağınız, ‘’İki Kişi için Türk Mezeleri Yapım Dersi’’ deneyimi. Doğanın içindeyken çok huzurlu hisseden arkadaşınıza, bunu daha eğlenceli hale getirebileceği, ‘’Binicilik Dersi’’ sunun. Verdiği haberle sizi sevinçten havalara uçuran doktorunuza, ‘’Bursa’da Küçük Uçak Turu’’. Tüm bunlar ve buna benzer özel deneyim sürprizlerini alan kişilerin, size veya başka bir aracıya ihtiyaç duymadan tek tıkla değişim yapabilmesi de hem siz hem de onun için oldukça avantajlı bir ayrıcalık. bodo’nun tüm bu ayrıcalıklarına erişmek, mağazaya girdiğiniz anda sizin elinizde.

EditörEditör